onsdag 11 april 2012

Bota träningsvärk med mer träning?

Undrar om man kan "bota" träningsvärk med mer träning? Jag gjorde iaf ett försök idag. Kroppen var riktigt mör efter gårdagen, utöver löpintervallerna så körde jag en workout-utmaning som inkluderade bl.a. 100 st av vardera benböj, utfall och höftlyft. De tog ganska så ordentligt kan man säga. Att köra ett helkroppspass i gymmet idag var bara att glömma, inga muskler under midjehöjd ville vara med och leka med vikterna. Lite halvfail på det passet. Inte blev träningsvärken bättre heller, snarare tvärtom.
Nästa försök till aktivitet gick bättre. Tre timmar spinning i "distanstempo" - det borde vara snällt och skonsamt mot ömma muskler och jo, det gick benen med på. Nu efteråt känns de faktiskt bättre än de gjort på hela dagen. Gluteus däremot känns fortfarande som ett stort blåmärke så min plan fungerade inte fullt ut. Får helt enkelt sova på saken och hoppas det gett med sig till imorgon.

6 kommentarer:

 1. Hur mycket energi har du egentligen?
  Imponerande...eller galet...? :)

  SvaraRadera
 2. Haha, försöker bara utnyttja den här arbetsbefriade perioden till något bra och nyttigt - som att komma i mitt livs form :)

  SvaraRadera
 3. Arbetsbefriade perioden?! Är det så du lyckas med att få in så mycket träningstid? Fusk! :)

  SvaraRadera
 4. Det gäller bara senaste månaden dock, tidigare vinterträning gick parallellt med jobb ;)

  SvaraRadera
 5. Äh, du bara ljuger ;)

  SvaraRadera
 6. Hahaha, ja vi kan säga så, om det känns bättre för dig då :)

  SvaraRadera