torsdag 16 maj 2013

Inklämt cykelpass

Hektiskt nu, de långa arbetspassen löser av varandra. Jobba 12 timmar, vila 12 och sen på´t igen. Och så försöka hinna med att cykla lite mellan varven också. Annat var det förra våren då det enda jag behövde hålla fokus på var just cyklingen, det var tider det! :)
Hade vilodag igår, en exceptionellt bra sådan som avnjöts i stillhet ute i den värmande solen. Idag njöt jag av solen på cykel ute i skogen istället. Otroligt skönt! Bara ett par hundra meter från ytterdörren så kan jag ta in på fina stigar vid Nydalasjön. Snurrade mest runt på hundspåret på östra sidan av sjön, bitvis jättefint, bitvis bara gyttja. Det blir en allt mindre del av det där hundspåret som är värd att cykla, det är för blött långa bitar. Man ska nog försöka hålla sig till de stigar som går närmast sjön bara.


Fokus denna vecka ligger annars på lördagen: då kör de igång liften i bikeparken i Ö-vik! Premiär för i år, hoppas på att få se många cyklister där så de tycker det är värt att hålla igång liften hela sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar