onsdag 12 december 2012

Dagens "komplimang"

Jag har aldrig sett nån brud svettas som du.
Härlig kommentar att få höra efter ett spinningpass! Och vad kan jag säga... det ÄR förbaskat varmt i den där spinningsalen och min kropp verkar ha fått en reflex att det SKA svettas mängder under dessa pass. Är det en betingning man kan likna vid Pavlovs dreglande hundar kanske? För det är nästan så att blotta åsynen av en spinningcykel gör pannan fuktig. Körde bara ett 40 minuterspass idag, men nog hann det bildas en liten sjö under mig ändå. Såg takspottarna spegla sig i det blöta golvet under cykeln, fräscht värre :)
Drog av ett tungt benpass i gymmet just innan, satt fint det! Inte riktigt lika svettframkallande, desto mer av misär och grymtanden istället. Jobbigt, jobbigt men kul ändå att få notera ytterligare några små ökningar.

En kik på träningsstatistiken på Funbeat talar sitt tydliga vinterspråk. Precis som i bloggen så dominerar Spinning och Styrketräning. Funkar dåligt att cykla ute nu, kommer bara mer och mer snö hela tiden så det hinner heller inte bildas cykeldugliga stigar i skogen. Då får man hålla tillgodo med alternativträning, fast det känns ju bra ändå att verkligen få valuta för alla pengarna man lägger på träningskortet.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig blogg du har! Den lägg till min "blogg-följar-lista"
  Jag länka till dig från min blogg nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma du, har tjyvläst din blogg ett tag men inte kommit mig för att lägga till den i blogglistan - den har ju faktiskt en självklar plats där egentligen!

   Radera
 2. Haha jag är så finkänslig... ;) Nä men grymt jobbat idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Din raka ärlighet uppskattas. Verkligen bra jobbat, känner mig skapligt mör idag. Skönt!

   Radera