måndag 11 juni 2012

Måndagsdubbel: styrka + cykling

Inledde dagen och veckan med ett morgonbesök på IKSU. Petade på lite hantlar, drog i några kablar, gjorde några plankor och sånt där. Har lite svårt att uppbåda den riktiga entusiasmen för styrketräningen, men det brukar alltid kännas skönt efteråt ändå. Och den gör ju nytta för cyklingen så det är ju värt det!

Framåt kvällen blev det mountainbike, ett sjuuuukt jobbigt pass. Kvällens tappra cyklister (+bloggaren själv som bara höll sig bakom kameran idag, tror jag iaf):


Trots Umeås relativa platthet tog vi nästan 500 höjdmeter på Umåker och Hässningberget. Pulsen åkte jojo som under det värsta intervallpasset. Brände gött i benen kan jag säga. Fin start på veckan!!


8 kommentarer:

 1. He he, ja denna tur var ju grym på många olika sätt, grymt rolig och grymt jobbig, precis som det ska vara en måndag. Sjukt kul att hänga i skogen ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sannerligen en grym kväll. Jag är helt slut :D
   Jag är så imponerad och inspirerad av din utförsåkning! Själv får jag verkligen inte till det, vill gärna skylla på cykeln men det hänger nog mer på den som sitter på den. Måste göra något åt saken, frågan är bara vad.
   Hoppas vi ses i skogen snart igen!

   Radera
 2. He he, Jag tycker alltid man ska skylla på cykeln :), den gjorde hela skillnaden för mig. Men tack som tusan! Så sjukt roligt att nån jag imponeras så mkt av peppas av min cykling!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, men det är inte så stor skillnad på våra hojar att jag kan skylla på enbart den ;) Men jag förstår att det blev ett gigantiskt steg mellan din gamla och den nya!

   Radera
 3. *skratt* "petade på lite hantlar odch drog i några kablar". Gymmandet är inte direkt din favorit förstår jag;)

  Oj vilken pulskruva! Bra jobbat! Ni verkar har det roligt ihop när ni kör, happyiter? (som hasse lärde mig att det heter)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä det är väl ingen favorit ;) Kör på så gott det går ändå, det är kul att bli starkare!

   Yes, happyiter är vi allihopa. Riktigt roligt, och utvecklande, att cykla med likasinnade.

   Radera
 4. Men hörru, hör av dig när du ska gå till Iksu så kan vi peppa varandra. Det blir mycket mer effektiv träning om man pressar sig lite =)

  SvaraRadera