lördag 20 april 2013

Mysig stund för två i duschen

Det var ju det där med att ha cyklar i lägenhet... Inte alltid så optimalt, i synnerhet inte när det kommer till cykeltvätt. Richie blev alldeles skitig igår och har dumpat små högar av grus efter sig på vardagsrumsgolvet, inte okej. Så vi hoppade in i duschen en snabbis och nu är hen alldeles blänkande och fin igen. Varje gång jag putsar upp lacken tänker jag på försäljaren som fick mig att lova att ta väl hand om racern, då han verkade en smula skeptisk till att sälja en så fin cykel till en smutsig skogscyklist. Än så länge står jag vid mitt ord, Richie hålls lika blänkande fin nu som när den stod i butik. Badkaret med sina oljefläckar är en annan femma...

2 kommentarer:

  1. Ha ha, åh våra liv. De är helt underbara. Jag undrar om det finns nånstans i läggan där det inte gömmer sig lite grus eller kedjeolja snart?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör det ju bara lite mer hemtrevligt! Den där knappt förnimbara doften av olja och däckgummi, hjulspåren till och från dörren, oljefläckar på de mest knepiga ställen. Home sweet home!

      Radera