fredag 9 november 2012

Veckans första träningspass!

Kunde inte hålla mig längre, endorfinreceptorerna har skrikit efter stimulans och jag kunde inte riktigt motivera ytterligare en vilodag. Cykling utomhus blev av flera skäl uteslutet idag, men då finns ju alltid IKSU. Körde de tre spinningpassen som ligger efter varann varje fredag eftermiddag, kändes som ett bra sätt att ta tillvara på denna lediga dag. Väldigt (väldigt!) skönt att få svettas lite igen!

I övrigt så framskrider återhämtningen efter vurpan så sakteliga, ser inte fullt så förskräcklig ut längre, fläskläppen är typ borta, sårskorpan på läppen trillar snart av, blåmärkena börjar övergå i gult och blekna. Fortfarande förvisad till den mjuka maten dock, på dagens meny: ris och köttfärs med blomkålsmos. Fakturan för det första akuta tandläkarbesöket damp ner i brevlådan idag, glad att jag är försäkrad för kostnaderna kommer nog dra iväg innan det är över. Nästa besök blir i början av december, får se om det behövs fler därefter. Lite lätt besvärlig skada det här, men fortfarande ett bättre alternativ än många andra skador man kan få i huvudtrakten! 

2 kommentarer:

  1. Hua tandräkningar och tack till försäkringar. Har själv en fraktur på framtanden och är otroligt tacksam över att inte behöver betala någonting!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen bra att vara försäkrad i ett sånt läge! Sparpengarna kan man lägga på roligare saker än sjukvård.

      Radera