tisdag 13 november 2012

Första MTB-passet efter vurpan

Det krispigt fina vädret har kommit tillbaks, bestämde mig redan när jag slog upp mina blå i morse att idag skulle jag testa cykla i skogen igen. Det hade kunnat bli ett antiklimax om handleden inte samarbetat, men nu gick det faktiskt hyfsat fint. Fick bara tänka på att vara lite extra följsam med styret för att undvika alltför häftiga belastningar.

Frost!

Tog en sväng på stigarna vid Gimonäs/Grössjön. Undvek de allra stökigaste, svåraste och stenigaste partierna. Kanske förståeligt efter vurpan som ännu ligger färsk i minnet? Kändes förståndigast så. Fegt var iofs också ett ord som flimrade förbi, valde dock att inte lyssna på den delen av hjärnan idag. Better safe than sorry :)


Det var fint i skogen idag!


6 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka i sadeln, ser verkligen härligt ut. Den där första bilden är dessutom riktigt läcker!

  SvaraRadera
 2. Ser ut att ha varit riktigt fin cykling det där, sol och torra fina sitgar! Här är det någon sorts förrädisk löv- och lervälling överallt, blev källarträning för min del...
  //Y

  SvaraRadera
 3. Härligt Karin! Vilka bilder, och vad torrt ni verkar ha uppe hos er. Här är det blött.

  SvaraRadera
 4. Nog har vi haft vår beskärda del av lervälling här också, men bara det slår om till minusgrader över en natt så torkar det fort in.

  Idag ser det ut att vara blött igen...

  SvaraRadera
 5. Vad glad jag blev när jag kikade in och läste att du är tillbaka i MTB-sadeln. Bra jobbat, skönt att du kan cykla igen och att det inte gick värre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Jag blev glad jag också, hoppas jag slipper göra ett så långt ofrivilligt uppehåll igen.

   Radera