fredag 3 augusti 2012

Slut på fjällsemestern

Då är jag tillbaks i civilisationen med tillgång till en vettig internetuppkoppling igen. Har lämnat fjällen för denna gång, tre turer hanns det med och det kommer förstås upp bilder här på bloggen snart. Jag befinner mig dock fortfarande på resande fot så det dröjer ytterligare någon dag innan jag kan ta mig tid att skriva ner mina äventyr.
Kan bjuda på en liten försmak av det som komma skall - en bild från ett toppröse på 1170 m.ö.h. Undrar jag om just denna topp besökts av en cyklist tidigare...?

9 kommentarer:

 1. Skönt att vara bortkopplad några dagar :)
  Ser fram emot att se dina bilder och läsa om turerna. Det ser ju så himla härligt ut att cykla i fjällen! Jag har bara färdats till fot och det har också sin tjusning, men att cykla måste ju bara vara ännu bättre :)
  Hur bodde ni, tält, stuga? Utgick ni från en plats och tog dagsturer eller hade ni med all packning hela tiden? Äh, jag antar att du kommer skriva om det i ditt inlägg sen :)

  //Y

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, detaljer kommer senare, var så säker :)

   Radera
 2. Härligt Karin! Jag är MYCKET peppad på att få läsa om hela äventyret sen. Cyklade du själv däruppe? Grymt modigt, skulle jag aldrig våga! Snart får vi fara å cykla i VB-fjällen, de är faktiskt nästan ännu vackrare :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just denna tur upp till toppen körde jag ensam, ja. Jag har ju något av en fäbless för ensamäventyr, till mammas stora förtret :D
   Kan tänka mig att VB-fjällen håller ännu högre klass, det var något av en mjukstart att ge sig på Härjedalsfjällen först.

   Radera
  2. Precis som jag å Maria :). Grymt modigt att ge sig ut på toppäventyr själv! De små teaser fotona här och på fejjan vittnar om att du har haft riktigt kungliga turer. Jag väntar otåligt på hela historien :).

   Radera
 3. Nu längtar jag också efter bilder och få läsa om turerna!! Såg att du cyklat i Ösd på funbeat.
  Om du ska köra på Frösön (vilket du inte får missa;)) sök fram karta på happymtb, min version är en kort den som ligger på bloggen, men du ska prova att köra mot rödöbron och rödsundet för att få härlig rotig stig och vackra vyer längs med Storsjöns strand. Du hamnar så småningom vid Frösöns föygplats.
  Så synd att vi inte var hemma:( förhoppningsvis kommer det fler chanser att få cykla tillsammans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Helena. Jag är bra sugen på Frösön, får se om jag lyckas leta mig runt - det ser lite rörigt ut med stigar och vägar överallt. Lär ju vara svårt att hamna helt vilse iaf, ön är inte såå stor.

   Radera
 4. Wow! Ser verkligen fram emot den läsningen! Cykel och fjäll, måste vara en lysande kombo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kombon är inte bara lysande, den är helt briljant! Jag längtar redan tillbaka...

   Radera