onsdag 29 augusti 2012

Lika bra att mosa på

Vad gör man efter fyra dagar av rätt så hård träning? Vilar är väl det vettigaste svaret, men icke, det blev ännu en happyride i Röbäcksskogen istället! Tekniskt, bökigt, halkigt och med en bakväxel som efter ett tag började göra ungefär tvärt emot vad jag ville. Ordentligt uttröttande och jag känner mig helt söndermanglad. Det var skönt ändå att få krama ur det där sista som fanns i benen, ju mer man tröttar ut dem desto starkare kommer de bli. Så småningom iaf, just nu känns de som raka motsatsen till starka.
Samling vid (cykel)pumpen.

4 kommentarer:

 1. Ja fyfaan vad jobbigt med en växel som inte funkar, man kan ju bli galen för mindre. Du gör det i alla fall sjukt bra som håller så grymt god min när materialet falerar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha! Kände mig väldigt långt ifrån en god min idag. Det var många fula ord som yttrades :) Inte alltid inom folks hörhåll dock :D

   Radera
  2. He he, ja jag hörde då inga iaf, men så hade jag öronen fulla av mitt eget flås också :). Men hörru, jag ser att det är på tok för lite bilder på dig själv på bloggen nu. Det måste vi ju försöka ändra på! Påminn mig gärna om att fota!

   Radera
  3. Tur de inte hördes, måste ju tänka på att upprätthålla bilden av mig själv som en... eh... försiktig och behärskad dam :)

   Radera