onsdag 22 augusti 2012

Kvällens Happyride

Så var det dags för en happyride igen, alltså en runda med folket som hänger på happymtb. Tavelsjöleden till Hamptjärnsberget är en sträcka som alltid funkar och som alltid är kul! Extra kul blir det när benen känns sprättiga och cykeln beter sig ovanligt följsamt :)

Det blir förresten ett trôkinlägg utan actionbilder idag, kameran fångade bara några blurriga figurer till skogs. Så i brist på bildbevis så får ni helt enkelt tro mig när jag säger att det var ett grymt bra pass med massor av pepp, en hel del hets, tekniktipsen haglade och svetten rann.

Sen kan man fråga sig... hur kan man vara ute på ett cykelpass i 3.5 timme men ändå bara få till 1h 50min aktiv cykling?

4 kommentarer:

 1. Det var en skikkeligt go tur! Och damn vilken fart du hade, både på platten och utför, mäktigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sprättiga ben, som sagt :) Men nu vill jag också lära mig att ta drops sådär snyggt som du fick till det. Var alldeles för trött för att ge det en chans igår, det får bli ett ämne för ett kommande teknikpass tycker jag!

   Radera
 2. Är ni många som cyklar där på "andra sidan potten"? :) Träffas och cyklar tillsammans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur många vi är totalt, men när det dras ihop till en happyride så brukar det dyka upp en 3-6 pers. Igår var vi 6 stycken som drog ut i skogen, det är verkligen peppande att köra tillsammans med andra!

   Radera