måndag 23 september 2013

Glada cykelister på Umåker

En finfin sensommarafton (jag har fortfarande svårt att anamma ordet "höst" ty det låter så mörkt och deppigt) så var inte mindre än fem cyklister sugna på att cykla i Umåker-skogen. Eller ja, flertalet visste kanske inte att det var just den skogen de var sugna på, men Lena och jag styrde de andra i den riktningen. Tog några roliga backar uppför och nerför innan vi drog iväg djupare in i skogen, de snälla motionsspåren byttes mot stenskravel och annat. Och hela tiden lyste den vackra aftonsolen på oss!

Efter stenarna och några lerhål och ett antal små andningspauser nådde vi så fram till Vedkastbacken. Den flowigaste, skönaste, längsta och roligaste backen i skogarna häromkring. Det går inte att rulla nerför den utan att komma ner med ett stort leende vare sig det är första eller tjugiförsta gången man kör den :)

Riktigt kul cykeltur med supertrevligt sällskap, att vi dessutom tog Vedkastbacken en gång till gjorde ju att kvällen blev lite bättre än den annars hade blivit. Bra kört allesammans!

3 kommentarer:

 1. Härligt glada bilder, cyklisterna skiner ikapp med solen. Jag vet inte om en kväll kan bli så mycket bättre, men vi kan ju alltid prova att köra vedbacken tre vändor nästa gång. Gärna fyra eller fem också för den delen, men då måste du nog bära mig uppför ; )
  /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fyra? FEM?! Tok, det blir ju jättejobbigt. Frågan är väl vem som får bära vem då...

   Radera