fredag 27 juli 2012

Umetjejerna intog skogen

Det föll sig så att det blev en tjejrunda idag, fyra styckna var vi som drog iväg längs Tavelsjöleden till Hamptjärnsberget och rullade på hällar och hade det bra i solskenet.
Jag själv.

Annika
Stilstudie på hur man rullar läskiga drop med full kontroll. Låg häl, tyngdpunkten långt bak, inget fegbromsande. Andrea kan det där hon.
Som vanligt inbjuder berget till en del hopp också.
Maria

Härlig sväng med grymma brudar, fantastiskt inspirerande!

Det kom en bonusbild från Andreas kamera, där jag också rullar det läskiga dropet. Som inte alls är så läskigt egentligen, men perspektivet blir ett annat ifrån cykelsadeln.

6 kommentarer:

 1. Många fina inlägg att läsa ikapp. Ni verkar vara igång där uppe! Lite avis på Andreas teknik, en bit kvar där. Fortsätt kötta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Will do! Sommaren är ju så kort här att det gäller att passa på att klämma in så mycket cykling det bara går innan snötäcket lägger sig igen.

   Radera
 2. Otroligt fin runda idag, om än varmt! Det är så roligt att vi börjar bli ett helt gäng brudar som kör! Skulle vilja inflika att mest inspirerande av alla är ju faktiskt du Karin. Har sagt det förr och säger det igen, så sjukt kul att följa utvecklingen på nära håll. Alltså den där farten du har fått i utförsbackarna! Mäktigt när tekniken sitter som en smäck och spärrarna släpper!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Jag säger detsamma om dig, du har tagit sjumilakliv i utvecklingen sen vi började köra ihop i våras! Önskar jag kunde släppa på de där spärrarna lika fort som du.

   Radera
 3. Jäklar vad kul det var! Hoppas på fler turer ute i umeåskogarna :)Mkt insirerande att cykla med tjejer som ger allt på sadeln!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du körde ju så grymt bra, otroligt kul att se. Vi måste absolut köra fler turer framöver!

   Radera