lördag 9 augusti 2014

Ett år av cyklig kärlekDet är inte ofta jag visar upp privatlivet i bloggen, försöker vanligtvis hålla den personlig men privat. Icke desto mindre tillägnar jag detta inlägg åt kärleken i mitt i liv, nog för att jag tycker om mina cyklar men vid sidan om dem finns någon som betyder allt för mig. Och just idag råkar vi fira 1-årsdagen av att vi kom till den punkten då vi insåg att det ömsesidiga intresset inte bara handlade om att vara cykelkompisar, eller ens bara vara väldigt goda vänner, utan det var djupare känslor än så. Jag vet inte hur många mil vi cyklat tillsammans, men jag vet att varenda en varit alldeles fantastisk! Ända från den första gången då jag bara skulle guida några nybörjare ute i Röbäcksskogen, föga anade jag/vi då vad det skulle utvecklas till. Tack Lena för ett alldeles fantastiskt år, det första av många <3
Naturligtvis firade vi dagen med - ett cykelpass! :)
14 kommentarer:

 1. Åh vad härligt! Har ju förstått att det är så det ligger till! Grattis på er och lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Tack Hasse. Det är alldeles fantastiskt härligt, du vet ju själv hur det är att träffas genom cyklingen :)

   Radera
 2. Åå! Vad kul! Att få träffas via sin kärlek till cykel och sen få dela det intresset är nog det bästa :-) håll hårt i henne!!

  SvaraRadera
 3. Tack käraste du. Tack för vårt fantastiska första år tillsammans, och tack för att du gav mig och Vi:et ett alldeles eget blogginlägg, så himla fint att jag blir både väldigt rörd lite ordlös. <3/ L

  SvaraRadera
  Svar
  1. ❤ Låt oss fara ut och cykla nu! :)

   Radera
 4. Söta ni! Fint skrivet. Nu levde jag i tron om att jag grattat er på 1 års dagen för ett tag sedan (!?!?!?!?) men säger det så klart igen. Grattis till er båda!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var 1-årsjubileum av vår första cykeltur tillsammans då :) Vilket visserligen också är en bemärkelsedag värd att minnas.
   Tack från oss båda! Kram!

   Radera
 5. Å fan och jag som föreslog att du skulle spana in lite vätränade gruvarbetare några inlägg bakåt :D. Men jätte roligt att har hittat den rätte :D och det viktigaste är att man är lycklig" :D.

  Din cykelblogg är jätteinspirerande - so keep it coming :D.

  SvaraRadera
 6. Så fint! Kul att träffas genom cyklingen och ha det som gemensamt intresse :) Kan det bli bättre? Ta hand om varandra och ha det fett najs! :)

  SvaraRadera
 7. Tack för era snälla kommentarer :) De värmer!

  SvaraRadera