onsdag 8 januari 2014

Utmaning #2 under 2014

Vem är tuffast i Umeå?

Den andra utmaningen jag står inför detta år är Toughest. Inte vet jag varför de envisas med en approach på engelska men så är det i alla fall. Toughest är ett hinderbanelopp, ca 40 hinder ska avverkas på en sträcka av 8 km. Det är ett hinder var 200:e meter det.
Det kom upp en anmälningslista på jobbet och i ett (dumt?) infall av spontanitet skrev jag mitt namn där, innan jag ens riktigt hann kolla upp vad det rörde sig om. Nu vet jag lite mer om upplägget, jag har kikat på bilderna på deras hemsida och jag har nästan börjat ångra mitt infall ty jag känner redan hur extremt jobbigt det kommer bli. Inte en chans att jag drar mig ur dock, det här ska genomföras!
Vette tusan hur jag ska träna och tänka inför denna utmaning, den liknar ju inget annat. Måste man träna på att kräla på backen och hoppa över stockar i förväg? Eller kommer det lösa sig i loppets hetta bara grundträningen finns där? Tål att funderas på, drygt fyra månader återstår innan den 17:e maj.


6 kommentarer:

 1. Kolla in min jobbarkompis Henriks blogg för träningstips. Han tränar för den eventualiteten att Tough Mudder kommer till Sverige... :)
  http://henrikberg.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Hasse, den ska jag kolla närmare på!

   Radera
 2. Men så häftigt! Har sett massa reklam på fejjan om detta men inte riktigt förstått vad det handlar om. Spännande :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir du inte lite sugen? Du gillar ju Tjurruset ;-) Är det inte dags att ni gör en utflykt till Umeå ändå? Ta med cyklarna och slå två flugor i en smäll :-)

   Radera
 3. Cool! Det där kan kanske till och med jag tänka mig göra! Det vore ju grymt ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör't!! Tänk inte, anmäl dig bara!

   Radera