tisdag 13 mars 2012

Ett paket från Tyskland

Posten kom och plingade på dörren med ett paket från Rose. Kul kul!

Gott & blandat: några tröjor, ett par slangar (nya MTBn har ju racerventiler, har inga extraslangar med såna), ett par kedjelås och så skickade tyskarna med ett prov på elektrolytdryck med 41% mer fett? Min skoltyska är inte vad den borde vara ;-)


Alltid klurigt att köpa kläder oprovade, men av blandade modeller och storlekar så blir det iaf två tröjor som slipper returneras.

4 kommentarer:

 1. Jag fick ett likadant prov från CRC. Det är 41% mer fettförbränning som menas :)

  Jag har ännu inte vågat beställa kläder eftersom det ju som sagt svårt med storlekar, särskilt när man inte har en typkropp. Northwaven var snygg. Förstår inte varför cykelkläder så ofta ska se ut som yoghurtburkar (alltså med femtioelva loggor).

  / Jonatan

  SvaraRadera
 2. Tack för översättningen :)

  Haha, yoghurtburkar.. är det alla team-tröjorna du tänker på då? Håller med, ser inte vidare snyggt ut.
  Rose har fri returfrakt, så det är bara att shoppa loss och skicka tillbaks det som inte passar. Man får ligga ute med pengarna ett tag, men de kommer tillbaks (hoppas jag!).

  SvaraRadera
 3. Jo team-tröjorna. Sen är jag ju inte rädd för färg och loggor kan ju vara ok, men oftast är teamtröjorna lite för stökiga. Plus att det känns fånigt att cykla i teamkläder när man som jag sölar fram i promenadtempo.

  Ett och annat exempel på tröjor med snygga loggor:
  http://www.primalwear.com/c-6-brewery-cycling-apparel.aspx

  SvaraRadera
 4. Ja det stämmer nog, att man vill leva upp till en viss standard om man ser ut som en pro tour-cyklist. Jag fixar inte heller det, så jag kör på den mer anonyma stilen.

  SvaraRadera