lördag 31 mars 2012

63 timmar i mars

Sista mars idag, dags för månadssummering med andra ord. 
Total träningstid: 62h 50min fördelat på 35 pass. 
21 pass cykling (spinning räknas). 
3 träningsfria dagar. 

Spinning:
35h 21min
Landsväg: 9h 2min
Styrketräning: 8h 40min
Innebandy: 4h
Mountainbike: 3h 5min
Testcykel: 1h
Ospec cykling: 53min
Löpning: 49min
En ökning i det mesta jämfört med februari månad, särskilt kul förstås att utomhuscyklingen börjar ta sig! Det har blivit några fina vårvinterturer. 


Till skillnad från tidigare år har det dock inte blivit (och lär inte bli!) några cykelturer på älven, brukar vara fint att cykla på skoterspåren där när det blir skare på vårkanten men redan nu börjar isen på att ge sig.  

4 kommentarer:

 1. Gott kämpat med träningen! Den där bilden ser riktigt härlig ut, du skulle inte gilla våra gråa, skånska vintrar - och höstar och vårar...
  //Yvonne

  SvaraRadera
 2. Tror du inte? Jag tycker ni ser ut att ha det rätt bra med barmark så långt ögat når och härliga öppna skogar! Fast den där vinden verkar lite jobbig...

  SvaraRadera
 3. Sant, barmark är rätt så gött :) Men det blåser som sagt ALLTID och alltid motvind! Som tur är så är det ju lite lä när man väl kommit in i skogen. Har du vägarna förbi så kan vi visa dig lite motvind :)
  //Y

  SvaraRadera
 4. Skulle nog kunna stå ut med lite motvind bara för att få prova på att cykla i era lövskogar. De är ju snudd på exotiska, med norrländska ögon sett :)

  SvaraRadera