torsdag 12 juni 2014

Bra inköp under året

Förkylningsbloggen

Snoret rinner, hostan rosslar. Det blir dåligt med cykling då. Tänkte att jag istället kan dela med mig av tips på bra cykelköp jag tycker mig ha gjort under året, hittills.
1) Cykeltvätten från Clas Ohlson. Bärbar, uppladdningsbar vattenspruta med en tank på 17 l vilket räcker till att spola av två medelskitiga mountainbikes. Väldigt bra grej för den som saknar vattenkran och slang utomhus.

2) Gaffelmonterad miniskärm. Denna från MarshGuard, finns väl andra också. Minskar kraftigt mängden stänk från framhjulet upp i ansiktet. Smidig och bra, väger just inget, inte alls lika mycket i vägen eller utseende-mässigt anskrämlig som andra MTB-skärmar.

3) Haglöfsshortsen. Jag är kär! Rosa är den nya kärlekens färg. Fantastiskt sköna, jag har inte bara cyklat i dem, jag har i det närmaste bott i dem de senaste veckorna.
Haglöfs Ardent Q - deras egen produktbild,
men eftersom jag bara säger snälla saker
kanske jag får låna bilden :) 


6 kommentarer:

 1. Ditt bästa tips detta år var onekligen tvätten! Den har vi och är ju jättenöjda. Den där lilla skärngrejen är nog inte dum och rosa shorts är fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Året är inte slut än, jag kanske kommer med ännu bättre tips vad det lider ;) Jag är riktigt nöjd med den lilla tvättmodulen, tvätta cykel i badrummet är ju ett aber och den var ju billig också. Både Rose och CRC säljer en till synes likadan modell men dyrare och under annat märke.

   Radera
 2. Tvätten är toppenbra, jag har aldrig tvättat cykeln så ofta som när jag köpte Clas Ohlson tvätten :D. Rosa shorts är nog inte min stil jag kör med vanlig träningsoverall (helst retro) och höger socke över högerbenet för att inte fastna klingan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om ens stil inte går ihop med rosa så är det helt OK att köra retro också :)

   Radera
 3. Underbart med kärlek, jag önskar dig och dina shorts en fantastiskt tid tillsammans! Själv har jag gått och blivit förälskad i mina nya landsvägsskor. Jag visste inte att det kunde kännas såhär ;-)

  SvaraRadera