söndag 29 juni 2014

Vad jag gör och vars jag är

Fick semester till slut. Underbart! Firade in med en riktig utekväll på stan, vilket typ aldrig händer, och följde upp med en tuff cykelrunda dagen efter. Den cykelrundan borde förtjäna ett helt eget inlägg, men jag var en inkompetent bloggare som totalt missade att fota, vilket gör den lite ovärdig att tillägna ett eget inlägg.

Imorgon är det planerat att cykla nya stigar, på nya berg, i nya norrbottniska(!) skogar! Jag ska sköta mig bättre mig kameran och hoppas mobilen pallar ladda upp inlägg med bilder. Annars: följ mig på Instagram för färskast möjliga uppdateringar!

4 kommentarer:

 1. Ha det kung i norr Karin! Och ja, fota, jag vill veta ALLT! Tack för rundan i lördags, det var så roligt, och jobbigt att jag faan är mållös, vilket ju inte händer så ofta. Jag ser sjukt mkt fram emot att hoja mer ihop i sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade det väldigt kungligt, bilder och inlägg kommer på löpande band under veckan. Nu vill jag ut och svettas i umeskogarna med dig snart igen!

   Radera
 2. Även om fotoinlägg är bäst så är det alltid roligt att läsa dina inlägg, foto eller ej :D. Själv håller jag på att arbeta mig igenom ditt "Mountainbike runt Umeå" inlägg, det ser ut att bli hundspåret som nästa pass.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det :) Jobba på med stigarna, en regnig dag kanske jag äntligen kommer mig för att färdigställa fler kartor.

   Radera