lördag 21 juni 2014

Tillbaks på cykeln igen!

Friskbloggen

Sommarförkylningar kan vara ett helsike, den här höll mig ifrån trampcyklingen i nästan oräkneligt många dagar, väldigt irriterande och frustrerande. Å andra sidan, om man skulle pricka in en sommarperiod att vara sjuk i så blev det helt rätt att snörvla bort halva juni - maken till isande kall och pissregnande inledning på sommaren kan jag inte minnas såhär på rak arm. Det sprids på Facebook nu att midsommaraftonen var två grader varmare än julafton för ett halvår sen, har inte kollat källhänvisningarna på det men det känns som att det inte ligger alltför långt ifrån sanningen.

Friskhet betyder träning igen! Woho! Det blev rent av dubbelpass för att fira in det ordentligt, ett litet midsommarduathlon med morgonlöpning och kvällscykel. Framåt läggdags kändes benen jätteslitna på ett väldigt skönt sätt, som jag saknat det. Mina livsandar lever igen och om mindre än en vecka börjar semestern (den första av tre), från nu så kan sommaren bara bli bättre.

Vackert soligt vid Grössjön på kvällen7 km stiglöpning i Röbäck på morgonen


4 kommentarer:

 1. The toughest is back :D äntligen.

  Själv tänkte jag utforska alla stigar och leder i "Mountainbike runt Umeå" i sommar, jag ska se om jag kan "lura" ut den jag sålde min gamla mtb till för att få lite fysikmatchat sällskap och sen ska jag se om jag kan få upp min sambo på en mtb hon har hittills totalvägrat att ens röra i en mtb :D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stigcykling är kul, stigcykling med sällskap ännu roligare. Lycka till att övertyga sambon om cyklingens förträfflighet :)

   Radera
  2. Jag har fått henne att hålla i cykeln men hon hat hittills vägrat kliva upp på den, jag får ta det i små steg :D.

   Radera
  3. Små steg är också framsteg!

   Radera