onsdag 7 januari 2015

Bryter av med skidor igen

Varv på varv på varv

Två månader och en dag kvar till Vasaloppet, känner pressen att casha in fler skidmil på kontot. Blev drygt en till idag på Nydala. Vore det inte för konstsnön skulle vi stå oss slätt, utan den skulle det inte gå att bedriva mycket till kvalitativ skidträning. Fast jag är innerligt less på att se samma backar, samma kurvor, samma träd, samma folk, gång efter gång. Nåväl, det blir ju mindre distraherande då iaf, jag som gärna vill ha lite av naturupplevelse när jag motionerar också. Nu har jag sett allt nog många gånger för att kunna fokusera på spåret, på skidorna, på tekniken, på flåset och annat som kanske är viktigare än att titta på gnistrande granar (som det iofs inte fanns några av idag), flyende fåglar eller intressanta djurspår vid sidan om.
Som prognoserna ser ut lär jag snart vara tillbaka på samma ställe snart igen:


2 kommentarer:

  1. Tror faktiskt att för den mentala aspekten så är nog nydala perfekt längloppsträning.... Förlåt för att jag låter flåshurtig...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är förlåten. Sett till den mentala aspekten riskerar jag nog ändå snart att bli galen av att se samma lilla slinga, hela 5-kilometaren lär dock inte vara långt bort nu (hoppas jag).

      Radera