onsdag 30 juli 2014

O du sköna skog

Var ju två veckor sen sist!

Kan inte med att cykla i tropiska, svenska skogar. Hettan, den stillastående luften, svettningarna, aptit- och orkbristen skulle ha fällt mig i ett tidigt skede om jag försökt. Stigcyklarna har därför fått stå åt sidan i hela två veckor i väntan på mer dräglig temp, som dagens +22-24. Nu var det nästan lite gränspuck ändå, fast det gick vägen, jag hittade både in i och ut ur skogen! Och hade jäkligt kul till på köpet! 
Besökte I20-skogen igen, körde den uppmärkta MTB-slingan med nån avstickare på roliga sidospår. Slingan har modifierats något sen sist och blivit mycket bättre skyltad. Hade tillkommit några tighta småstigar med tvära svängar och plötsliga motlut, växeltummen fick jobba snabbt annars blev det stopp. Hetsade en smula med tempot, hade överskottsenergi efter några mer eller mindre ofrivilliga vilodagar, svettades floder under hjälmen, gick nästan 2 liter vatten på 1½ timme i skogen. 
Skitkul att ha fått vara ute i det gröna igen med och på en cykel, det får verkligen inte gå så mycket som två veckor mellan gångerna! 




2 kommentarer:

 1. Den här sommaren kommer gå till historien :D.

  Har aldrig testat i20 slingan var börjar den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den börjar vid röda ladan där motionsspåren går in i skogen, följ grusvägen upp förbi discgolfbanan, första skylten dyker upp där längs vägen.

   Radera