lördag 26 oktober 2013

Mmm omfamna träningsvärken!

Riktig lågsäsong för cykling nu, det är så sjuuukt sugigt med svajande temp runt nollan och regn på det. Oinspirerande minst sagt. Gårdagen bjöd ändå på inte mindre än två träningspass. Ett under tak, med skivstång, hantlar och plankan i olika, men lika smärtsamma, varianter. Samt ett löppass, som visserligen innehöll en del allmänt gnäll om hur jobbigt och tråkigt det är springa, men också ett visst mått av tillfredsställelse över den sköna motion det ger för hjärta och lungor.
Både det ena och det andra passet satte sina avtryck i min arma kropp, nästan varenda muskel ömmar vid ett lätt tryck, lyfta armarna över huvudet kräver en viss ansats och min annars så spänstiga gångart är mer lik ett hasande pga stelheten i vaderna. Att hösten visar sin allra sugigaste sida idag gör alltså inget, för jag tänker i stillhet sitta och bara njuta av de här tecknen på fysisk överansträngning, i visshet om att jag till nästa gång kommer vara liiite starkare och liiiite uthålligare.

Tillägg: och icke att förglömma, dagens tips är att se den här filmen från Red Bull Rampage med McGarrys galna bakåtflip!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar