tisdag 30 september 2014

Mörkerlöp, 3.3 mil inlines & Obbola-cykling

Sammanfattning av det som varit


Slarver som jag är lämnade jag datorn hemma över helgen när jag for på ledighet utanför stan, då blir det dåligt med uppdateringar. Det som ändå funnits med i packningen inkluderar löparskor, pannlampor, inlines och en mountainbike. Helgen var välfylld av kroppsliga aktiviteter, och då hann jag ändå med att dricka några goda och väl kylda drycker samt bygga lite Lego :)
Väl värt att nämna är att det blev 33 km inlines med stavar under förra veckan, mestadels stakning. Som uppvärmning inför vintern...
Fast det var roligare att dra ut i mörka skogen på söndagkvällen med pannlampa på huvudet, guidad av Maja och små fasthäftade reflexbitar i skogen mellan Carlslid/Tomtebo/Grössjön. Ifall någon tänkt ge sig på det så avvakta några dagar, ty flera reflexer har trillat bort och det är svårt att hitta utan guide, slingan ska dock snart vara komplett igen. Särskilt fort gick det knappast, icke desto mindre var det rätt jobbigt, inte minst för huvudet - det krävdes fokus för att både hinna scanna av marken i den lilla ljusbubblan framför fötterna och samtidigt parera alla andra hinder längs vägen. Det var egentligen bara en bit i början som gick på stig, i övrigt var det väldigt mycket obanad terräng, några små sankmarker och hala, mossbeklädda berghällar. Kul grej ändå, undrar om det inte skulle vara roligt att sätta upp en egen liten reflexbana i närbelägen skog?
Och vad är väl en helg utan cykling?! Nä just det, drog av en runda ute i Obbola i höststorm och -sol. En lugn och fin tur. Överlag har det nog blivit alldeles för många lugna och fina turer på sistone, det skulle behövas ett pass där jag får vända ut och in på lungorna snart! Nån slags intervaller lär det bli här i veckan :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar