onsdag 17 september 2014

Obbola Challenge MTB i förkylningsdimma

Snörvelnäsorna på nya äventyr

Så har även Lena tagits av förkylningsdjävulen som ännu inte släppt sitt grepp om mig heller. Likväl ville vi provcykla en del av banan inför helgens MTB-lopp i Obbola. Lite som med Bikeboost, passa på att cykla när det är välskyltat i förväg, fast utan att ha för avsikt att köra själva loppet. Mm, vi är stigsnyltare ;)
Vi rullade iväg från klubbstugan ut på den stillsamma loop 1, det var fint. Hade inte snurrat ut på de vägarna förr och det var väldigt vackert vid vattnet. Den delen av Obbola hade jag inte sett.


Bra uppvärmningssträcka får man väl kalla det, ganska mycket grusväg och snälla stigar. Passade våra rinnande näsor fint. Loop 2 följer till stor del den fast skyltade Obbola Challenge-leden. Det var jobbigt att köra flåshurtig stig när kroppen helst bara vill lägga sig och sova nånstans. Benen tände bara till en gnutta i de små partierna jag tycker är lite lattjo, där berghällarna ligger i dagen och en får jobba lite med cykeln för att komma rätt. En ny och kul feature dök upp ännu längre fram i form av ett hopp! Tjoho! Alltid kul att flyga lite :)

Lena ögonmåttar höjden.
I övrigt så gick det rätt sekigt, jag får fortsätta nöta promenadcykling ett tag till för det känns inge bra när pulsen går upp. Laddar på med extra mycket frukt och grönt och sömn, hoppas på att bli lite piggare till helgen för att bättre kunna njuta av det vackra som skogarna bjuder på nu.


2 kommentarer:

  1. Pressa 1/2 apelsin 1/2 grape 1/2 citron. Drick både fruktkött och saft. Använd de andra halvorna nästa dag. Upprepa ca en gång per vecka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips! Det lät... syrligt :) Kanske behövs mer C-vitamin i dessa virusinfesterade tider.

      Radera