lördag 22 december 2012

Trotsade kylan för en landsvägsrunda

Burr, det var inga varma vindar som blåste på mig. Både tår och fingrar gav upp innan jag var hemma, och då körde jag ändå bara en timme. Men, jag var åtminstone ute - med en cykel! Det var ett tag sen sist.
Låtsades återigen att bockstyrehybriden är en cross och mosade på längs snösliriga vägar. Inte min favoritform av träning, fast ändå lite kul att få cykla på riktigt igen. Om man bara sluppe allt krångel runt omkring vore det ännu roligare, men man måste leta fram och få på sig alla lager av kläder och lampor och batterier måste lokaliseras och monteras. Efteråt ska alla klädlagren av, duschen blir både lång och varm för att återfå livet i frusna lemmar, batterier ska sättas på laddning. Nästan så allt det andra tar mer tid än träningen i sig.

För att skona de frusna fingrarna blev det bara ett fotostopp, någonstans öster om stan på en liten, liten väg med långt mellan husen.
Mörkervintercykling.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack, om man inte tittar för noggrannt på den så ;) 0.8" slutartid var lite för långt för att kunna hålla kameran stadig på frihand.

      Radera