söndag 23 december 2012

Bloggen fyller 1 år - firar med Wattintervaller!

Tänk vad tiden går, för ett år sedan plitade jag ihop bloggens första inlägg - en summering över föregående års träning och följde upp med inlägg om det stundande årets målsättningar gällande cykling och styrketräning.
Så mycket saker som hänt under detta år alltså - det är så mycket att jag rentav tänkt knåpa ihop en liten årskrönika för 2012, håll utkik här till veckan!

Finns det något bättre sätt att fira bloggens 1-årsdag än med ett träningspass? Jag kan då inte tänka mig något annat iaf. Hälsade på Wattbike på IKSU för ett alldeles underbart och kräkkänsleframkallande intervallpass. Körde den gamla klassikern 4x4 minuter. Siktade på 260W men det ville inte benen veta av idag. Det var bara första intervallen jag lyckades hålla där, de efterföljande låg på 220-240W. Har kört för hårt dagarna innan. Revanscherade mig lite under sista intervallens sista minut och mosade på från 250W och ökade gradvis på till 310W över "mållinjen". Sen dog jag en stund.
Rätt antal intervaller denna gång!

260W motsvarar idag 4.33 W/kg. Jag tycker att jag borde ha det i mig, att klara 4x4 på den nivån, får göra ett nytt försök snart igen, och då klämma in någon vilodag innan.

2 kommentarer:

 1. Klart det ska firas med lite intervaller! Cykelblogg som det är! Grattis till ettårsdagen och många år till hoppas jag! God jul när jag ändå håller på att gratta...å så gott nytt träningsår:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en bit kvar till dina 6 bloggår, men det här är en början iaf. Än har jag inga planer på att lägga ner, bloggandet är kul :)

   God jul till dig också, och ett gott nytt träningsår hoppas jag att vi alla får!

   Radera