lördag 20 december 2014

Ryckte upp mig med mörkersnövintercykling i skogen

Vinter som i ett trollslag

Det har ju aldrig riktigt slagit om till vinter denna december, det har varit mer som en utdragen november ända sen mitten av oktober åtminstone. Ett rejält snöfall tycks ha rådit bot på den dumheten, en deci nysnö gav en riktigt vintrig känsla inom några få timmar, att tempen ändå bara varit på eller just under nollan spelar mindre roll. 
Lyckades rycka upp mig så pass att jag drog ut Canyon på ett kortis-tur i Gammlia på kvällskvisten. Det gjorde gott för själafriden! Det var lite halt och lite svårmanövrerat och lite ringrostigt att överhuvudtaget sitta på en cykel igen, vid passets slut ändå förvånad över att det gick så pass bra som det gjorde. Alla som ivrigt väntar på jul och julstämning har nu fått vad de önskat sig, för håller prognoserna vad de lovar blir det en gnistrande vit julhelg i Västerbotten i år!
Och så en laddning snöiga cykelbilder på det:

Det öste på rätt bra med snö emellanåt.

4 kommentarer:

 1. Ser härligt ut! Lite extra äventyrligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen ganska trögt och sugigt att cykla i nyfallen snö, men kul som variation och ja, lite extra äventyrligt även på gamla välbekanta stigar :)

   Radera
 2. Ojojoj är det bara underben jag ser på 3e bilden? satan jävlar du är nog en riktig norrlänning ändå :D. We only quit when we are dead :D and some don't even quit then :D.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det blir inte så värst kallt mellan knäskydd och uppdragna ullsockar ;) Kanske om det dimper ner på tvåsiffrigt minus, då kastar även jag in handduken!

   Radera