söndag 26 januari 2014

Löparfail och MTB-revansch

Snorkallt i det öppna blev pysmys i skogen

Den där arbetsplatsklassikern hägrar, tänkte göra en formcheck inför löpningen. Funderar på hur långt jag egentligen kan springa, finns det möjligen en chans att jag kan lubba "låtsas-Lidingöloppet" i ett svep? Långpass löpning planerat alltså, vilket sket sig nästan direkt, ty jag hade inte räknat med den extremt jobbiga vindavkylningen som jag inte alls var klädd för och luftvägarna slemmade igen. La alltså ner den planen efter ett par-tre kilometer bara och joggade mig hemåt. 

Otillfredsställelsen var stor, det blev ett mesigt pass eftersom det blev en såpass kort tur i blygsamt distanstempo. Inväntade att mörket skulle falla ordentligt och drog på mountainbikeutstyrseln istället! Körde en vända i närliggande skogar där folk är duktiga på att trampa till stigarna :) Tack för det alla promenister! 
I Gammliaskogen var det riktigt fint underlag, hårdpackad snö där stenar och rötter fortfarande sticker upp. Sjukt kul!! Grym fartkänsla i mörkret där man bara ser det som för tillfället passerar genom lampornas sken. Tror jag var alldeles ensammen i heeela skogen, kanske folk har annat för sig mot lördagkvällarna till? 


Och jag måste ju bara få visa... om det går att se på bild... I utförslöporna försökte jag mig på att inte bara skutta över rötterna utan även göra små hoppsvängar, för det ser ju coolt ut :) Och jag när jag följde mitt eget spår uppöver efteråt så tror jag faktiskt att jag fick till det på några ställen :) Det är ett liiiiitet glapp i hjulspåret och man ser en viss vinkelförändring där spåret tar vid igen. Det här är nåt jag måste försöka utveckla mera! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar