söndag 17 februari 2013

Skitbenen vägrade 4:or idag

Kan bara konstatera det många betydligt klokare än jag redan kommit fram till: det funkar dåligt att köra hårda intervaller dagen efter distanspass. I synnerhet som gårdagens pass även inkluderade några 3- och 4-minutersintervaller.
Hade ändå tänkt mig kunna köra ett pass med fyror idag, men det sket sig tämligen omgående. Benen stenvägrade, mjölksyran kom med besked inom någon minut och jag fick lägga om passet direkt. 4x4 blev till 3x3 följt av 1x10. Inte alls vad jag hade tänkt och det blev tufft för pannbenet att trots allt ta sig igenom passet fast jag helst ville packa ihop och cykla hem när jag känt hur ovilliga och stumma benen var.


Oavsett hur kasst passet blev så var det ändå ett cykelpass och det fördes in i träningskalendern som ett sådant. Vilket fick cykelpassräknaren att ticka upp till 30. 30 pass på årets 48 första dagar, att fixa de där 50 innan 100 dagar gått borde verkligen inte vara något problem.


2 kommentarer:

 1. Måste vara sjukligt att hålla på så där ju....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några alternativ som just susade förbi i mitt huvud 1) icke-konstruktiva kommentarer som denna bör raderas 2) hmmm, ska jag idas ta kommentaren på låtsat allvar och gå i svaromål 3) inte skriva något alls utan låta kommentaren stå obesvarad i all sin enfald.

   Jag tror jag väljer 4) och låter kommentaren stå kvar (för tillfället), ler överseende och en smula nedlåtande samt fortsätter fundera över morgondagens träningspass.

   Radera