onsdag 22 oktober 2014

Lill-lördag på mitt vis

Lek i solen

Borde-göra-listan överensstämde dåligt med det-vill-jag-göra-listan. Den sistnämnda vann! Solen sken ju och det är trots allt lill-lördag, den kallas väl så för att en ska få roa sig lite mitt i den tråkiga raddan av vardagar. Valsade iväg ut i skogen vid Nydalasjön med solsken i blick och rosor på kind, minusgraden bet i den bara huden. Verkligen tacksamt att cykla när tempen droppat så här, skogens yta blir alldeles torr, krispig, greppig och det är makalöst vackert. Jag är mycket glad för dagens skogsutflykt :)

Inte vet jag vad agendan för dagens "träningspass" var egentligen, det visade sig iaf bli en del inslag av tekniska moment. Bunny jumps, baklyftssvängar (vad heter de egentligen tro? När man lyfter på och svänger runt bakhjulet i tighta kurvor), trackstand och lite bakhjulsåka. Testade göra en liten animerad gif av det bästa försöket som fastnade i kameran. Återstår några timmars nötande innan det blir något ordentligt av det här.


6 kommentarer:

 1. Bra bakhjulsåka där, så långt kommer då inte jag... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Övning ger träning. Tycker det vore så kul att kunna. Attans att man inte lärde sig som barn, det vore så mycket lättare då!

   Radera
 2. Otroligt imponerande!! Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behöver alla tillrop jag kan få. Jag skulle vilja vara lite mer som Bosse helt enkelt "allt blir lättare på bakhjulet" :D

   Radera
  2. Ha ha, ja satan vad fint det skulle vara om vi alla hade en del Bosse i oss :)

   Radera