söndag 3 november 2013

Mer Novembermiserabel cykling

Man kan endera dra täcket över huvudet och tillbringa merparten av dagen i en varm och skön säng, vilket jag väl faktiskt gjort mer än en dag denna höst. Eller så kan man peppa på en cykeltur, få med sig likasinnat sällskap så man faktiskt inte kan banga när den gosiga sängen ska lämnas och ge sig iväg ut på en Canyon längs en våthal skogsstig.
Jag kan inte lovorda höstcykling, men nog var det bättre än att ligga kvar i sängen ändå. Tavelsjöleden har visat sig från bättre sidor, mina cyklingskills likaså, fast skönt var det att komma ut och ta tillvara på den lediga dagen. Tack för strålande glatt sällskap Annika och Roger! Väl kört på de såphala spängerna och förrädiska hällarna!4 kommentarer:

 1. ja nog var det mkt skratt på denna halvregninga novemberdag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man fick verkligen inte mycket gratis denna dag, men slitet var värt det glada humöret som följde :)

   Radera
 2. Ser underbart ut! Jag har varit förvånad över hur torrt det trots allt hållits i skogen denna höst, det är riktig njutning bara man väl kommer sig ut i detta GRÅTRISTA väder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara man väl kommer sig ut ja... Tröskeln är väldigt hög ibland. Nu verkar ju novemberblötan ha slagit till ordentligt, men jag hoppas det kommer hinna torka upp en vända till innan snön dimper ner - torr och kall frostcykling brukar vara det bästa på hösten!

   Radera