tisdag 16 oktober 2012

Vad är det som händer? Gymmet igen!

Ska bloggen helt byta inriktning mot styrketräning nu? Näää, så långt får det verkligen inte gå!! Fast dagens pass blev faktiskt ännu ett gympass, ett sjukt jobbigt sådant eftersom jag hade ett väldigt peppande sällskap som inte tillät några latmaskfasoner :)
Överkroppen känns helt söndermosad, chins, bänk, axelpressar, latsdrag, ryggresningar, plankor m.m. m.m. Övningar som tar grymt bra på många muskler som annars skulle förtvina om man bara körde cykling hela tiden.

Börjar snart bli dags att tänka på hur vinterns träning ska läggas upp, det norrländska klimatet gör sig påmint och det går helt enkelt inte att cykla lika ofta och långt längre. Fokus får flyttas mer mot grund- och kompletterande träning för de kalla regn-/snöblaskiga dagarna, som idag. 
Denna veckas fokus ligger dock på helgen! Ö-vik kör säsongsavslutning i bikeparken och slår på stort med gratis lift och plojrace med tidtagning. Det ska bli grymt skoj!!


2 kommentarer:

 1. Härligt att du fått i "gång" styrketräningen! Gymma med Karin?

  Det är svårt nu, det regnar, snöar, svinhalt i skogen och jag tappar cykelmotivationen i takt med mörkret. Bättre när det blir snö och is för då åker dubbdäcken på.
  Det är ju trots allt inte så många månader kvar innan det är vår igen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdu, här blir det inget gym i bloggtiteln ;)
   Det är inte alla dagar som är så värst inspirerande för att dra ut cykeln såhär på hösten, så det är helt rätt att ägna sig åt lite alternativträning när det känns mer motiverat. Träning ska ju vara kul!

   Radera