onsdag 13 augusti 2014

Tjejhäng i skogen

Äntligen!

Fick äntligen glädjecykla med både Andrea (Hungry Hen) och Maria (Marero) under kvällsrajden i Röbäck. Dvs de båda som har metallskrot i benen och rehabat sig tillbaka mot sitt aktiva liv efter vintern. Alldeles fantastiskt kul att cykla med dem igen! Alldeles fantastiskt jobbigt att försöka hänga med eller leda väg för gänget dessutom. Syret i luften räckte inte riktigt till alla gånger. Kvällarna är verkligen himla fina i augusti, jag är ytterst nöjd över att jag sparade lite semester även till denna sommarmånad.

Andrea.

Lena och där bakom kommer Maria.6 kommentarer:

 1. Note to self: Semester i augusti rulez :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Definitivt! Jag skulle nästan vilja påstå att det är nu stigcyklingen peakar :) Torrt, lagom varmt, de flesta blodsugare har taggat ner, även tekniken och flåset brukar peaka typ nu.

   Radera
  2. Måste säga att augusti och hösten hör till mina favoriter, dock toppar jag numera formen till vårkanten. Man måste ju se till att orka runt de där 42km i Stockholm :)

   Radera
  3. Det är minsann en utmaning som heter duga det! Gruvligt imponerad av de som orkar genomföra en mara.

   Radera
 2. Ha ha, jamen så infernaliskt roligt att försöka jaga ikapp med dig! Mer sånt! Ha det riktigt fint i Åre nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mer sånt, jag ägnar mig alldeles för mycket åt fincykling utan mjölksyra, det duger ju inte till om jag ska orka hänga på dig!

   Radera