fredag 7 februari 2014

Godmorgon-cykling eller God morgoncykling

Flåsigt uppvaknande

För att motivera ett någorlunda tidigt uppstigande såhär på helgens första dag hade jag lovat mig själv en cykeltur direkt efter frukost. Det funkade! Vet inte om jag hann vakna riktigt innan jag gav mig ut, men om inte förr så blev jag klarvaken när den kalla luften strömmade ner i lungorna och fartvinden fick de sömndruckna ögonen att tåras.
Tänk att det ska gå så lång tid mellan cykelturerna nu, jag hinner ju nästan glömma hur förbaskat roligt det är. För att inte nämna att jag nästan hinner glömma hur man gör ;) Det var sannerligen inget vackert och följsamt pass idag inte, kände mig stel som en pinne och cyklade därefter, icke desto mindre var det fantastiskt skönt att komma ut och rulla en sväng i skogen.


Mmmm, shortsväder!!


Och till gubbf*n utan folkvett som hojtar och hotar med polisanmälan för att jag cyklar i en allmänhetens skog har jag bara två ord att säga: Peace out! ;)

6 kommentarer:

 1. Najs! Har varit bra cykelföre i Gammlia denna vinter :-) jag och xdr fick oss en diskussionsstund med någon mindre positiv gubbe där för nån vecka sen. Vi hänvisade till kommunens regler sen cyklade vi vidare. Dock tycker jag alla andra hundägare och övriga motionärer man träffar där är supertrevliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm tack och lov är de flesta trevliga :) Hoppas folk är lika flitiga fortsättningsvis med att trampa upp stigarna även efter helgens snöfall.

   Radera
 2. Hur är gubbarna avlade där uppe?

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. :)
   Efter att du tillfrisknat får vi ta en svängom i skogen tycker jag, på skidor eller cykel!

   Radera