tisdag 29 januari 2013

Triss i träning och nytt PB

Löpning, styrketräning, spinning. Jag lyckades klämma in tre väldigt olika pass denna måndag (som i skrivande stund blivit till tisdag).
Löpningen var lika kort som plågsam. Öppnade i ett idiottempo i medvind, vilket förstås straffade sig kort därefter när motvinden som drog med sig piskande små isbitar skulle mötas. Försökte ändå ligga på så gott det gick för att få plågan bortgjord som snabbt som möjligt, tempot i snömodden var dock inte alltför imponerande.
Styrketräningen var trevligare. Hade sällskap av bästa påhejaren och vi hade bestämt att vi skulle köra tungt idag, färre reps, högre vikt. Började med bänken där det blev ett par 3-reppare på 40 kg (aldrig kört på högre än 35 tidigare), så nytt personbästa där då. Hade inte trott min beniga överkropp med de långa aparmarna skulle palla det. Det följdes av några set chins, dips, rodd och allmänt plågande av magen.
Följde upp direkt med ett toksvettigt pass spinning. Fullt ös från början till slut. Intervaller, tempo, ståendes och sittandes. Jobbigt som tusan, men otroligt skönt, till skillnad från löpning som bara är jobbigt.

Tre olika och väldigt intensiva pass.
Undrar hur kroppen kommer kännas imorgon (eller ja, senare idag blir det väl)?

2 kommentarer:

  1. Riktigt Riktigt nöjd med måndagsträningen - man blir ju lycklig för mindre!!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en bra dag alltså, starkt jobbat i gymmet!

      Radera