tisdag 14 augusti 2012

Nya tag med styrketräningen

Mycket mountainbajkande, fjällsemester och allmänt rubbade rutiner har gjort att gymkortet blivit liggande oanvänt alldeles för länge. Dags för skärpning med andra ord! Tröskeln för att ta sig iväg var hög, det måste jag erkänna, men det gick till slut. Sen gick väl själva passet sådär, som väntat var kroppen rätt ovillig att ta i ordentligt. Fick till några sköna set för benen ändå, även om gårdagens långpass på landsvägen fortfarande satt i. Hoppas jag kan hitta tillbaks till rutinen med två styrkepass i veckan snart, den behövs!
Fortfarande sommarlugnt på IKSU.

6 kommentarer:

 1. Starkt av dig att "orka" gymma, själv har jag försökt några ggr i mitt liv men inte min cup of tea... ;) Lycka till iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte min kopp te heller. Egentligen. Men jag är så förbaskat klen att jag måste :)
   Sen finns också den tråkiga sidan av cykelmyntet, mina knän pallar inte enbart cykling - stretch och styrketräning måste också till. Man får ta det onda med det goda, det är värt det för cyklingens skull.

   Radera
 2. Det värsta är det där att motivera sig att gå inomhus då det är så härligt att vara ute med MTB, rullskidor eller trailskor i skog & natur! Dock alltid lika skönt då man väl är där i gymmet och kör! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gud ja, det känns som att en liten del av själen dör när man stänger in sig på gymmet samtidigt som solen skiner därute.

   Radera
 3. Bra jobbat! Periodvis är det motigt att ta sig till gymmet, har en sådan period nu. Ska också ta mig i kragen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kämpa på, hoppas du hittar nåt knep att övervinna motigheten. Det är ju skönt när det är gjort och kul att bli starkare!

   Radera