måndag 29 juni 2015

Bygdsiljum

Litet ställe med stort hjärta

På den fjärde söndagen efter premiären lyckades jag äntligen ta mig till Bygdsiljum. Efter en förkyld vecka var det skönt att åka lift upp och rulla ner. Den lilla bike parken i Västerbottens inland var sig lik. Stämningen som alltid gemytlig, välkomnande och avspänd. Ett nytillskott bland banorna är en grön stig inne i skogen, en led för alla! Jag räknade inte exakt men det var om inte en majoritet så iaf hälften tjejer som körde i backen, kul att se.
Eftersom jag inte fått in något som helst flyt i cyklingen alls i år pga sjukdomar och regnsjuka marker var det förstås för mycket begärt att göra stordåd i parken denna snoriga dag, men det var en grym sommardag bara för finåka också. Soligt, varmt, skönt, tror det gjorde min förkylning gott ändå att komma ut. Enduron trivs bra i Bygdsiljum, den är lagom lätt och lekfull för det mesta den möter där. Min härliga allt-i-allo-hoj som sällan sviker.
Nu tar jag min avklingande förkylning och pallrar mig iväg till en ny jobbvecka, till helgen väntar nya cykeläventyr med främmande från södern. Då blir det till att visa de finaste skogarna vi har!

#iamspecialized
5 kommentarer:

 1. Härligt att höra att ni vart i backen! Visst är banorna otroligt fina i år?! Bygdis är verkligen nåt jag kommer att sakna med Umeå, bland annat. Ha en grymt fin sommar, hoppas att förkylningen har vett att ge med sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var på tiden att vi kom iväg dit upp! Fler besök lär det bli i sommar. Alla som jobbat i backen har gjort ett superjobb, lederna är grymma!
   Bygdis och Umeå kommer sakna dig också!

   Radera
 2. Ser fantastiskt fint ut. Förväntningarna stiger på vad Umeå med omnejd har att erbjuda.
  Allt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mhm, Bygdsiljum är en riktig pärla! Ett måste att besöka några gånger per sommar, det är mycket cykelglädje i en liten förpackning :)

   Radera
 3. Ser fantastiskt fint ut. Förväntningarna stiger på vad Umeå med omnejd har att erbjuda.
  Allt gott!

  SvaraRadera