måndag 27 april 2015

Shopping report

Uppmuntran i förkylningstider

Sällan jag blir så krasslig som nu i helgen, en riktig djävulsförkylning har slagit klorna i mig och jag kan knappt varken andas eller tänka. Det är bomull mellan öronen och igensvullna bihålor, snor skapas i makalösa mängder och varje nysning eller hostning rister långt ner i luftvägarna. Tack till kollegan som drog med sig barnbasselusker till jobbet i förra veckan ;) Som extra bonus har jag dessutom varit gräsänka hela helgen, ensam och ämlig i dagarna tre. Miserabelt minst sagt.
Istället för cykelendorfiner får jag då se till mer materiella ting för lycka, som de prylar jag införskaffat i cyklingsväg senaste månaderna men inte rapporterat om i bloggen ännu: Canyon har fräschats upp med en ny sadel, helsvart trodde jag men den hade ju väldigt passande silverinslag såg jag vid uppackningen. Klart lyft jämfört med den inte-längre-så-vita och tämligen kantstötta sadel som suttit där de senaste tre åren. Får se hur länge det dröjer innan den här också blir tilltufsad i kanterna...


Även Kona-hybriden fick en ny sadel. Istället för muskrossarskapelsen som en gång kom ifrån racer-Richie sitter där en Selle Italia C2 Gel Flow, samma som numer sitter på Richie. Bra för plånboken att min rumpa gladeligen nöjer sig med en såpass billig sadel, även då det nöts flera timmar på långpass.


Jag har även införskaffat en ny dagturssäck, en Camelbak Lobo. En snygg skapelse med 3 l vattenblåsa + 3 liter packvolym. En liten kaffetermos och ett kakpaket ryms perfekt tillsammans med nödvändiga cykelattiraljer. Den lär hänga med på många turer till sommaren!

Sist men inte minst har jag skaffat mig en stilig downhill-tröja. Längtar så jag blir galen efter att få åka lift och bomba nerför backarna igen! Siktar i första hand på Bygdsiljums premiär den 7:e juni!


3 kommentarer:

 1. Och då har du det roligaste kvar. Löparskor ;) Kram Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja snälla, kan jag få komma och köpa skor nu snart, att bränna pengar kanske kan muntra upp sjuklingen.

   Radera
 2. Oj vilken bra bild (nedersta med "She Rides" tröjan) alltså både cool och riktigt snygg på samma gång.

  SvaraRadera