onsdag 2 april 2014

Mitt favvocykelforum levererar & roliga reafynd

"Produktiv" datortid

Surfade in på Addnatures vinterrea, farligt farligt men härligt härligt. Det är väl nästan omöjligt att lämna sidan tomhänt. Dessutom hade jag en liten rabattkod som måste användas. Resultatet bidde en pluttigt söt liten diodlampa för cykelturerna till affärn, en t-shirt i eko-bomull och en midjeväska. Har förstått att ska man åka skidor så måste man ha en midjeväska. Lika bra att shoppa nu på rea än till vintern när fullpriserna gäller igen. Dessutom ska den funka bra vid löpning enligt Osprey, så den kan säkert komma till användning i sommar. Kanske funkar vid cykling också? När man inte vill ha en svettig ryggsäck på sig fast ändå vill ha med en slurk vatten och vågar vägra flaskställ på ramen ;-)När jag liks hängde vid datorn passade jag på att fråga det allvetande cykelforumet happymtb om däcksråd. Mountain kingarna är inte så fräscha längre, Canyon måste få nytt gummi snarast! Gillar det forumet skarpt alltså, man får bara sålla lite bland trådar och troll, och hitta fokus på de som faktiskt kan och tillför något hjälpsamt. För hjälp fick jag minsann och snart ska Canyon få rulla på Maxxis-däck för första gången. Det blir kul att prova något nytt!

Conti-däcken som sjunger på sista versen.

3 kommentarer:

 1. Den där butiken är farlig. Jag kan förlora mig länge, suktandes. En sån där väska skulle jag faktiskt behöva. Den skulle nog funka på vasaloppet också Karin ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte blev det bättre av sammanslagningen med Bikester heller, oj så mycket man kan dregla över. Väskan känns riktigt nice måste jag säga, rymmer de småprylar man behöver ha med sig och flaskorna sitter bra när man skumpar runt. Kanske den får följa med till Mora :-)

   Radera
 2. I enduroträsket verkar en del elit köra med midjeväska, så du är nog nånting på spåren : )

  SvaraRadera