måndag 28 april 2014

Jakten på balans och skills

"Jag har kunnat, det ska gå"

Har märkt att det funkar dåligt att hålla fast vid gamla meriter inom den här sporten, det spelar ingen roll om man kunnat något förr om det inte går nu. Jag har kunnat ta de där stenkistorna är tyvärr inte likställt med att jag kan cykla där när som helst. Repetition och övning, skillsen är färskvara. Det måste till många fler timmar i skogen innan en är tillbaks i samma slag som i slutet av förra sommaren. Kopplingen öga - muskel - cykel har rostat igen över vintern. Benstyrkan och balansen likaså. Våren är lite nedslående på så sätt. Måste lära mig tålamod nu, ta mig igenom perioden av repetitioner och se glädjen i nötandet. Sen blir det dags att ta sig an nya utmaningar! 

Kruxigt parti vi kunnat tidigare och idag fick slita med.
Till slut satt det iaf, både för Annika och mig. Yay! 

2 kommentarer:

 1. Hehe känner igen det där!

  Är du nöjd med dina skor btw? Five-tens du kör med va? Har bytt från flats till spd till flats igen men har inga vettiga skor. What to buy and why?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jupp, Five Ten Freerider. De har det där magiska Stealth-gummit som greppar så bra i pedalerna. Bästa cykelskorna jag haft!!
   Har även kört Teva Links (inte lika greppiga och blev alldeles för isiga undertill i snöigt före) samt Salomon terränglöpardojor (funkis, men sulan blev fort ful av pedalernas piggar).

   Radera