tisdag 17 mars 2015

Mer hopp & lek på torra stigsnuttar

Heja våren!! 

Känner ju hur jag är näst intill desperat efter att få cykla stig på riktigt, det känns inte riktigt vettigt att bli alldeles eld och lågor över de cirka 100 meterna uppstyckad, torr skogsstig vi har att rulla på. Några små passager där, en liten backe här, ett litet krux ännu längre bort på andra sidan isfälten... Likväl så hängde vi nästan 1½ timme i den lilla skogsdungen, rullandes fram och tillbaks och hade oförskämt kul till på köpet. Även om vindarna ännu är isande kalla och frosten ligger tjock varje morgon, värmer ändå solen vid mitt på dagen. Lunchcykling är ofta ett vinnande koncept, det gäller i synnerhet den här tiden på året!
Tack för sällskap o ni grymma brudar!

Båda hjulen i luften, bra timing av fotograf Andrea! 
Vad tycks om min nya tröja förresten? Minst sagt färgglad :)

Fotografen Andrea kunde hoppa själv också :)

Första cykelpasset i år för Lena, jag tror hon (äntligen) lagt 
skidorna på hyllan för den här säsongen ;)

Annika körde stabilt! 

Vi hittade en trappa av stenar och barr, den cyklade vi såklart. 

2 kommentarer:

  1. Jamen SATAN så kul det var! Den där timmen gjorde hela min vecka! Faan vad jag har saknat att hänga i skogn (dungen) med er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tittar ideligen ut genom fönstret och hoppas se nya tecken på att is och snö dragit sig tillbaka, det går frustrerande långsamt - men vi har ju ändå dungen att återvända till några fler gånger! Snart kanske vi kan kolla Rödberget också? Jag är så infernaliskt cykelpeppad!!!

      Radera