fredag 26 april 2013

Wiiiie, äntligen lite snöfri stig!

Tänk så glad man kan bli av några barrtäckta rötter och torra hällar. Lite snö låg det kvar i skuggan, men den lilla (pyttelilla) Sofiehemsskogen är som vanligt först ut att bjuda på snöfri stigcykling. Himla skoj! Väldigt kul också att Annika hakade på, delad cykelglädje är dubbel cykelglädje! Att vi är lite ringrostiga efter vintern gjorde inget, det går nog snabbt att putsa till tekniken igen.

Den återkommande termen för dagen var "här vågade jag inte köra förra året". Skogen må vara liten men den är trixig och har små läskiga branter med stenar och rötter. Många krux klassades som stört omöjliga att cykla förra sommaren, men det får vi allt ta och revidera nu :) Framsteg alltså, bra så. 

Jag fastnade visst också på en liten bild, gillar verkligen de där knallgula shortsen :)

Kan också notera att veckans alla vilodagar gjort gott för kroppen, drog till med några PB i gymmet på förmiddagen och cyklingen ikväll gick lekande lätt. Måste lägga den här känslan på minnet och tänka lite mer på återhämtning framöver. 

4 kommentarer:

 1. HÄRLIGT!! Nu blev jag avundsjuk igen, både på hänget och på turen :). Men jag fick faktiskt cykla idag jag med, på snälla stigar på prärien på en hardtail. Cykelbenen och balansen var CRAP, men vad gör väl det. Lyckan!! Kör hårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cykellyckan är den bästa lyckan :) Kul att du till slut fick cykla lite du också. Cykelbenen kommer nog snabbt tillbaks, det är ju inte som att du legat på latsidan under vintern direkt.

   Radera
 2. Alltså, måste bara säga att sista bilden på dig Karin är grymt bra! Jag är jävligt impad att du cyklade det där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fördelaktig bildvinkel, faktiskt bara att rulla. Men visst, så sent som augusti förra året tittade jag bara på när andra cyklade där.

   Radera