torsdag 6 juni 2013

Nationaldagscykling

Sverige fyller visst år eller nåt, kan man då hedra fosterlandet bättre än att fara ut i den vackra svenska naturen och njuta av solstrålar, blomdoft och prima cykling. Tavelsjöleden till Hamptjärn låg där fin som vanligt, en stig som alltid bjuder på så rolig cykling kan man nog aldrig ledsna på även om jag nu nära nog vet var varenda rot och sten och spång ligger. Och sen de fina hällarna runt Hamptjärns- och Tjälamarksbergen som blir belöningen när man svettat sig fram genom skogen. Såg ut som att de andra hade minst lika kul också, delad cykelglädje är dubbel cykelglädje.

Som en bonus så tog halva cykelskaran och rundade av turen med en tripp till Umåker och en snabbis till Umeå secret tracks också efter att vi fyllt på energidepåerna med en mjukglass på Rådhustorget.
Hemlig stig inne i djungeln :) 

4 kommentarer:

 1. Ser ut som du också firade av Landet på bästa sätt!
  Blir så sugen att prova dina tassemarker på cykel!Tror bestämt att det någon gång ska förläggas en vecka eller två :-)

  trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så välkommen att cykla på våra fina stigar :)
   Ha en fortsatt fin helg du också!

   Radera
 2. Var ligger dessa hemliga stigar?? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är inte så hemliga egentligen, men namnet har en trevlig klang. Det är ett par branta nerförsstigar på älvbrinken en bit uppströms stan, nästan omöjliga att hitta dock om ingen pekar rakt på dem. Vegetationen är tät.

   Radera