måndag 24 juni 2013

Lev!

En kort paus vid gång-/cykeltunneln/konstverket Lev! på hemväg från skogen. En tunnel/konstverk tillägnat Sara Lidman, den västerbottniska författaren. Läste på om just det här ordet Lev! och det var något hon lade till vid signering av sina böcker, en uppmaning att ta tillvara på livet och leva det fullt ut. Och jag måste ju säga att det känns det verkligen som att vi gjort idag.

Cykling och allt däromkring har från ingenstans blivit väldigt stort i mitt liv. Det har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och nu kan jag inte föreställa mig livet utan det. Att cykla har blivit en väsentlig del av hur jag tar tillvara på mitt liv på bästa och mest njutbara sätt. Jag undrar om jag inte kommer tänka på Sara Lidmans ord nästa gång jag grenslar cykeln...Nog lever vi livet allt :-)

2 kommentarer:

 1. Jag klickar på gilla-jättemycket-knappen för detta inlägg! Sällan har jag känt mig så levande som under de senaste veckornas cykelturer du guidat mig genom. Känner mig tacksam över detta, och att livet blivit fyllt av cykeleufori!

  /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gläder mig att cyklingen gör dig så glad! Vad vore livet utan en dos cykeleufori :)

   Radera